Van harte welkom bij Bed and Breakfast Logeren in Laarbeek. Om voor u en de andere gasten een aangenaam verblijf te creëren gelden bij ons de volgende huisregels met het aangaan van een gemaakte reservering worden deze algemene voorwaarden van kracht.
Algemene voorwaarden & huisregels B&B Logeren in Laarbeek
Definities:
Eigenaren: Erik-Jan & Natasja Beheerder: vervanger bij afwezigheid van de eigenaar Gast: hoofdgast en medegast die in de Bed & Breakfast verblijven


Algemene voorwaarden & huisregels

1. Gasten De hoofdgast dient 18 jaar of ouder te zijn, is verantwoordelijk voor zijn of haar medegasten, moet een vaste woon - of verblijfplaats hebben en een geldig identiteitsbewijs bij zich hebben.

 

2. Prijzen
De prijzen van de kamers staan op www.logereninlaarbeek.nl. Prijzen zijn inclusief btw, ontbijt, en het gebruik van; twee handdoeken, twee washandjes, gastendoekje, twee badjassen, opgemaakte bedden, water, elektriciteit, gas en eindschoonmaak, bedlinnen. Het gebruik van koffie en thee ten behoeve van het ontbijt. Gratis gebruik van TV, Wifi en gratis parkeergelegenheid op terrein bij B&B Logeren in Laarbeek in het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals TV en of Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij B&B Logeren in Laarbeek geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs. 2.2 Prijzen extra bij te boeken onderdelen. Eventueel door bijgeboekte opties zoals; extra luxe ontbijt, bloemen, champagne, huur fietsen etc., dienen vooraf betaald te zijn en kunnen niet geannuleerd worden. Niet afgenomen of gebruikte zaken / bestellingen / goederen / diensten worden niet gerestitueerd.

 

3. Toegankelijkheid
Onze Bed & Breakfast is helaas niet geschikt voor kinderen en mensen in een rolstoel. Aangezien de Bed & Breakfast via een grindpad buitenom bereikbaar is en het zit en slaapvertrek op verschillende niveaus liggen. Het slaapvertrek kent een beperkte sta hoogte doordat deze zich op een zolder bevind. Het in en uitstappen van het bed word door de schuine kanten wat bemoeilijkt, men dient hier rekening mee te houden bij de boeking.
 

4. Bezetting

Onze kamers zijn geschikt voor een maximale bezetting van twee personen. De Bed & Breakfast dient bezet te worden door dezelfde personen die zich vooraf hebben gelegitimeerd bij de reservering. Om misbruik van de Bed and Breakfast te voorkomen dient u uw legitimatie te tonen op verzoek. Bij twijfel word u de toegang ontzegd en zal de Bed and Breakfast niet meer gebruikt mogen worden. Het is niet mogelijk zonder vooraf overleg om post of anderszins te ontvangen op het genoemde adres.

5. Aansprakelijkheid
Wij gunnen onze gasten een onbezorgd verblijf. Wij dragen echter geen verantwoordelijkheid voor verlies, diefstal, ongelukken, persoonlijke blessures, medische kosten of schade aan goederen veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik.

6. Schade
Uiteraard verwachten we dat onze gasten eventuele beschadigingen aan of, vermissingen van onze eigendommen bij ons melden. Eventuele kosten worden in rekening gebracht. Het reinigen of vervangen van tapijten, linnengoed, meubels naar aanleiding van vlekken welke ontstaan door omvallen of stoten worden aan u doorbelast.

7. Storingen
B&B Logeren in Laarbeek is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals uitval van stroom, wifi, watervoorzieningen en technische installaties.

8. Instructies
We verwachten dat onze gasten instructies van de eigenaar of beheerder opvolgen.
 

9. Overtreding van algemene voorwaarden en ongepast gedrag.
De eigenaar of beheerder kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot B&B Logeren in Laarbeek ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van de verblijfskosten.

10. Meningsverschil bij reservering / boeking
De administratie van de eigenaar is bepalend bij onderling meningsverschil tav een betaling tenzij de gast het tegendeel kan bewijzen.

11. Akkoord met deze algemene voorwaarden en leefregels.
Door te reserveren en een aanbetaling dan wel een volledige betaling te doen aan B&B Logeren in Laarbeek aanvaard u deze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn u ook per mail toe gezonden bij een reservering.

12. Sleutelbeheer
Bij aankomst ontvangt u van de gastvrouw of heer één sleutel bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij de gastvrouw / heer.

13. Verlies sleutel
Bij verlies van een sleutel brengt B&B Logeren in Laarbeek u € 200,00 in rekening.

14. Serveren ontbijt

Het ontbijt word geserveerd in de zitkamer van de Bed and Breakfast of op het terras van de hoofdwoning van Ma-Vr 6:30 – 9:00 en van Zat-Zon 7:30 – 9:30. Het ontbijt bestaat uit koffie of thee, glaasje verse melk of jus d'orange twee warme broodjes 1 wit en 1 bruin een gekookt eitje, diverse beleg zoet en hartig.

 

15. Parkeren
Uw auto kunt u parkeren op de oprit van ons perceel aan de linkerzijde in het vak voor de heg. Indien de parkeerplaats vol is zal de gastvrouw u een andere plek op het erf aanwijzen om te parkeren. Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf bij B&B Logeren in Laarbeek. Parkeren op het terrein bij B&B Logeren in Laarbeek is op eigen risico. B&B Logeren in Laarbeek is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

16. Geluid

B&B Logeren in Laarbeek vraagt haar gasten om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde verblijf en de (buitenruimtes) te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de omwonenden en is sowieso verboden van ’s-Avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur. Wij verzoeken gasten vooral rekening te houden met geluidsoverlast op de inrit en het terras.


17. Afval
Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk of plastic mag u laten staan, deze zal de gastvrouw in verband met afvalscheiding voor u opruimen.

18. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan i.v.m. met reeds aanwezige dieren op het terrein.

19. Roken
Bij B&B Logeren in Laarbeek is roken in de Bed en Breakfast en verboden. In overleg kunt u roken op het kleine terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Tijdens het roken dienen de deuren en de ramen van het verblijf gesloten te zijn. Het terras dient peuk vrij te blijven. Peuken moeten derhalve worden achtergelaten in de daarvoor bestemde peukenbak. Kaarsen Laat kaarsen niet onbeheerd branden.

19.1 Eten en drinken
Het is niet toegestaan om eten te nuttigen, bereiden, of laten bezorgen. De Bed and Breakfast is enkel bedoeld voor logies en ontbijt. Na u komen ook weer gasten! Bezorgdiensten worden direct weer afgewezen en zijn absoluut niet toegestaan. Kosten die u hiervoor maakt komen geheel voor uw eigen rekening zonder het ter plaatsen te kunnen nuttigen.

 

20. Alcohol en (soft) drugs
Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij B&B Logeren in Laarbeek verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.


21. Internet
B&B Logeren in Laarbeek biedt een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van B&B Logeren in Laarbeek als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft B&B Logeren in Laarbeek het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

22. Dagelijks leven
U logeert in onze Bed and Breakfast deze ligt in een ruim bijgebouw aan ons huis op een perceel van ruim 1700m2, hier gaat het dagelijks leven gewoon door dat betekend dat er geleefd, gewerkt, gegeten, gelachen en gespeeld en dus gewoond word door ons gezin met 2 kinderen resp. 16 en 5 jaar als mede onze kleine hond 3 katten en diverse kippen. het terras is gedeeld en daar mag u en uw mede reiziger gebruik van maken.

23 Reservering en betaling
1. De huurovereenkomst kan telefonisch, per e-mail, via onze website worden aangegaan.
2. Na ontvangst van een reserveringsverzoek stuurt B&B Logeren in Laarbeek een bevestiging (mits de kamer beschikbaar is).
3. De reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 50% van het totaalbedrag.
4. De aanbetaling moet binnen 7 kalenderdagen na ontvangst van de bevestiging worden voldaan.
5. Indien de aanbetaling niet tijdig binnen is wordt de reserveringsaanvraag geannuleerd. De
gast ontvangt hier per e-mail bericht van.
6. Bij reserveringen met aankomst binnen twee weken moet de betaling direct en volledig worden betaald.

Extra af te nemen diensten: Alle door u extra afgenomen diensten dient u voor aankomst te hebben voldaan. Ter plaatsen af te nemen diensten dient u voor vertrekt te hebben voldaan even als de verschuldigde toeristenbelasting. Betalen kan enkel contant.

24 Annulering
1. Bij annulering van de reservering gelden de volgende voorwaarden:

- Bij annulering 2 weken of eerder voor de aankomstdatum; geen annuleringskosten.
- Bij annulering voor 14 dagen voor de aankomstdatum; 50% annuleringskosten.
- Bij annulering vanaf 13 dagen of minder voor de aankomstdatum of bij niet op komen dagen; 100% annuleringskosten.
2. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

3. B&B Logeren in Laarbeek kan de reserveringsovereenkomst alleen opzeggen in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaren of familie, ziekenhuisopname, onaangekondigde verkoop stormschade en of wateroverlast.
4. In één van deze gevallen zal de eigenaar of beheerder de gast zo spoedig mogelijk een alternatief aanbieden.
5. Als er geen alternatief mogelijk is of de gast accepteert het aangeboden alternatief niet, dan zal restitutie van het volledige bedrag plaatsvinden. Eventuele andere kosten ten gevolge van de opzegging zullen niet door de eigenaar worden vergoed.
6. Wij raden aan een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

25 Aankomst en vertrek
1. Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 16.00 uur beschikbaar en kan tot 20.00 uur worden ingecheckt.
2. Het wordt gewaardeerd als we de verwachte aankomsttijd circa 2 uur van te voren doorkrijgen.
3. Afwijkende aankomsttijden dan hierboven genoemd zijn alleen mogelijk in overleg.
4. In verband met het schoonmaken van de kamers is het nodig op de dag van vertrek deze vóór 11.00 uur te verlaten.
5. Een late uitcheck is in overleg mogelijk bij beschikbaarheid van de kamer. Twee opties zijn mogelijk, uitchecken vóór 12.00, tegen een extra betaling van € 15. Of uitchecken vóór 16.00, tegen een extra betaling van €30.

26. Afwijken algemene voorwaarden
In geval van een afwijkende vraag / verzoek welke niet in overeenstemming met de algemene voorwaarden kan de eigenaar / verhuurder / beheer afwijken van deze of enkele voorwaarden. Dit dient dan vooraf schriftelijk door u te worden aangevraagd en door ons per retour mail te zijn bevestigd enkel dan kan er afgeweken worden op verzoek. Bij misbruik van dit specifieke verzoek zullen per direct de algemene voorwaarden weer van kracht zijn. Op betalingscondities word nimmer afgeweken van hetgeen bepaald in deze algemene voorwaarden ook niet op verzoek.

27.Klachten
Uiteraard doen wij ons uiterste best onze gasten een onbezorgd en onvergetelijk verblijf te bieden. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch een klacht zijn, dan horen wij dat graag ter plekke zodat wij dit direct kunnen oplossen.
Wij wensen u een prettig verblijf.

 

 

Met vriendelijke groet,

Fam. Klawer

Pater de Leeuwstraat 29

5741EE Beek en Donk