Brabant verken je per fiets

maria-eloize-rodolfo-pre-wedding_016a931

Prachtige fietsroutes 

 

Het Brabantse land staat bekend om haar diversiteit aan landschappen. Heerlijk fietsen en in dit mooie landschap kan met onze huurfietsen. deze huurt u al vanaf €8.50 per dag.

In de nabije omgeving van onze Bed & Breakfast zijn diverse verrassende wandel- en fietsroutes te vinden. Zo kunt u in het nabij gelegen Nuenen, bekend doordat Vincent van Gogh hier ooit gewoond heeft, fietsen over het glow in the dark fietspad naar het werk 'De sterrennacht' van Van Gogh.

Romantisch picknicken

Picknickmand logeren in Laarbeek.jpg

Picknick pour deux


Samen, romantisch genieten van een heerlijke, luxe en uitgebreide picknick in de pracht van het Brabantse land. Wij bieden u de optie om een picknickmand met kleed en een heerlijke fles bubbels te reserveren.

 

Deze kunt u meenemen op uw rondrit of tijdens uw fietstocht. Extra romantisch? Verras uw partner met een kant en klare, volledig verzorgde picknick op locatie. Voorzien van een sfeervolle zitje, volledig aangekleed. Dat is genieten 'pur sang'.

Een goed gevulde picknickmand met bubbels en kleed kost €35,- (voor 2 personen)
Een picknick op locatie met tafel en 2 stoelen, geheel gedekt kost €75,- (voor 2 personen)

Geniet van het Bourgondische Brabant

MG_5740-copy-Aangepast-1080x675.jpg

Genieten met een zachte G

Bossen, akkers, verscholen kapelletjes, kleine riviertjes en een groots uitzicht. De route Bourgondisch Brabant voert u door het prachtige afwisselende landschap van Noordoost-Brabant. Bij de oergezellige Brabantse restaurants ontdekt u wat er met ‘Bourgondisch’ precies wordt bedoeld.